Traditioneel zijn er twee ChiRunning cursussen op Terschelling. Het zijn Ans Oudejans en Marion Meesters (Loopblessurevrij.nl) geweest die ChiRunning in Nederland en ook deze Terschelling weekenden zijn gestart. Sr. Intructors Ninke van der Kooy en Henk Hiemstra hebben het stokje wat betreft deze weekenden van hen overgenomen. Samen met Annemarie Pruijt, sr. Instructor die ook Chi Kung trainer is, verzorgen zij dit jaar op in de natuur nabij Hoorn een "Intensive 5 daagse" en een "Chi Weekend". Beide staan geheel in het teken van Chirunning.

Bij de "Intensive 5 daagse" wordt er op 4 verschillende manieren gewerkt aan het verbeteren van je looptechniek en je prestatie. Naast de ChiRunning-techniek wordt er ook gewerkt met lopen op hartslag, Oxygen Advantage en Chi Kung. Hierdoor ontstaat er een afwisselend programma met onderdelen die je lopen naar een hoger plan tillen. Je techniek, ontspanning en snelheid zal in deze 5 dagen zeker verbeteren. Hoewel bedoeld voor de (iets) gevorderde ChiRunners kunnen ook beginners uitstekend meedoen.

Het "Chi-Weekend" in september staat in teken van ontspanning en techniek. In een ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan het aanleren of verbeteren van je ChiRunning techniek. De technieken van Chi Kung zijn hierop een mooie aanvulling. Ons gastvrije onderkomen is de Folkshegeskoalle te Hoorn. Dit weekend is zowel voor beginners als gevorderden ChiRunners net als voorgaande jaren een aanrader.

Uiteraard alles corona proof. Inschrijven kan via de "bestelknop" hierboven, die leidt naar www.chirunning.nl (daar vind je ook de prijzen) Wil je eerst meer informatie mail dan naar: henk@trochdrave.nl

Share This