Op de website “Bewegen voor je Brein” vind je alles wat je wilt weten over bewegen en de effecten op je psychische gezondheid. De website is bedoeld voor iedereen. Dus of je nu gewoon geïnteresseerd bent of professioneel bezig met bewegen, dit is de plek om betrouwbare informatie te vinden. Han Baeten, collega runningtherapeut, is de initiatiefnemer van deze site. 

De Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland (BRTN) verbind alle runningtherapeuten in ons land. Naast veel informatie over runningtherapie kun je daar ook een runningtherapeut in jouw buurt vinden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden runningtherapie. Een overzicht vind je op de website van de BRTN.

Op de site van ChiRunning en ChiWalking Nederland en België is veel info te vinden over de techniek van ChiRunning/ChiWalking. Een overzicht van alle (24!) instructeurs met een agenda van de workshops en cursussen die er door het hele land worden gegeven. Hier vind je een instructeur en workshop bij jouw in de buurt.

Ben je op zoek naar buitenactiviteiten? Dan is dit een mooie website. Het aanbod is heel divers, van wekelijkse wandelgroepen en buiten-sport activiteiten en cursussen tot burn-out coaching, leer-werk trajecten of re-integratie in het groen. In een natuurgebied, tuin of park dicht bij huis. Zo wordt en voel je je beter in het groen.

Share This